Wat biedt Transparant A&C?

De A en de C van Transparant A&C onder het vergrootglas:

 • Administratie
  • Allereerst is er de BTW-boekhouding.
  • Daarop volgt de BTW-aangifte.
  • Ook met facturatie en aanmaningen heb ik ervaring.
  • Verder ben ik goed in het ordenen en opruimen van administraties en archieven.
 • Sociale media
  • Het onderhoud van sociale media is tegenwoordig een must voor vrijwel ieder bedrijf. Ik heb  daar de nodige ervaring mee opgedaan voor Res nova, erfgoed in ontwikkeling (2003-2013). Tegenwoordig assisteer ik Vanhellenberghubar.org hiermee.
 • Tekstcorrectie, register en redactie
  • Niet verklappen, maar ik slaap met het groene boekje onder mijn kussen. Een paar van mijn grootste projecten waren het boek De genade van de steiger (2013) en Ad orientem | Gericht op het Oosten. De nieuwe Bavo te Haarlem (verschijnt 2016), beide voor Vanhellenberghubar.org.
  • Als iets een geduldwerkje is, dan wel het register. Ik combineer het maken van de lemmata met mijn correctiewerk, dus dat gaat behoorlijk efficiënt. Wat nog efficienter werkt, is dat ik dit samen doe met met Lostagain.nl dat een algoritme heeft ontwikkeld, waardoor geduld en snelheid met elkaar verzoend worden. Ook dit staat in het teken van de coproductie.

Wil je naar aanleiding hiervan contact hebben? Bel dan 0475-21 12 54 of stuur een mailtje naar marij.coenen@gmail.com.